Grond kopen op Ibiza? Realiseer je droomplek met een bouwcoach.

Misschien wil je een stuk grond kopen voor je eigen plek op Ibiza. Of zit je te bedenken hoe je die ene villa het best verbouwt. Wat je plannen ook zijn: bij een bouwproces op Ibiza komt heel wat kijken. Want welke aannemer past het best bij je wensen? Welke instanties komen op je pad? En hoe bespaar je onnodige kosten? Als bouwcoach begeleiden we je met dit gehele proces. Ontdek nu wat we voor je doen.

Waarom bouwen op een bouwcoach?

· Je werkt samen met iemand die de lokale markt kent. Letterlijk en figuurlijk.
· Je blijft aan het roer van het proces. Zonder dat het je veel tijd of aandacht kost.
· Je krijgt begeleiding van begin tot eind. Van kavel tot droomplek.
· Je laat de communicatie en coördinatie over aan een professional die de taal spreekt.
· Je hebt de rust dat het te realiseren project straks ook echt realiteit is.

Wie is jouw bouwcoach op Ibiza?

Eddy de Jong. Met zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van opdrachtgevers bij de bouw of verbouwing van luxe woningen, zorgt Eddy ervoor dat processen lopen zoals ze behoren te lopen. Eddy spreekt de taal, en weet ook met wie hij moet spreken. Van jurist tot timmerman: de professionals zitten stuk voor stuk in zijn netwerk. Dat bespaart jou tijd, geld en stress. En zo blijft het bouwen van je droomplek nog steeds een activiteit om van te dromen.

Meer weten over grond kopen op Ibiza? Of een verbouwing in gedachten?

Neem meteen even contact op met Eddy. Wat voor een vraag je ook hebt.

Project bouwcoaching Villa Haren

Aan de rand van het sfeervolle dorpje Haren, ook wel bekend als de groene parel van het Noorden, staat sinds 2014 een wel heel bijzondere nieuwbouwvilla. Klassiek qua uitstraling, opvallend vanwege de kleur, vorm en het materiaal- gebruik, maar dankzij het goed doordachte ontwerp toch perfect passend binnen de groene omgeving. Alles wat de bewoners begin 2012, toen zij de opdracht gaven om een nieuwe woning te laten bouwen, voor ogen hadden. Het was architect Gerben van der Kooi van Oving Architekten uit Groningen die de opdrachtgevers wist te imponeren met zijn indrukwekkende ontwerpstijl en hierdoor verantwoordelijk werd voor de realisatie van deze werkelijk schitterende villa midden in het groen.

© 2019 IBIZA Real Estate Brecheisen De Keizer. All rights reserved